Werving & Selectie

Wil je liever de student direct in loondienst hebben? Dan is dat mogelijk. Wij werken ook op basis van Werving & Selectie. Legal Students Werving & Selectie fungeert als intermediair tussen jou en de werkzoekende studenten. Wij spreken dagelijks rechtenstudenten, waardoor wij een groot netwerk aan juridische werkstudenten hebben. 
Onze werkwijze

4. Plaatsing werkstudent
Wij begeleiden het recruitmentproces tot het moment van tekenen. Wij doen de eerste selectie van de CV's, plannen de interviewgesprekken in en spreken zowel de student als opdrachtgever voor feedback. 


2. Intake
Tijdens de intake gaan we dieper in op de vacature. Dit gesprek heeft als doel om een gedetailleerd profiel op te stellen. Op basis hiervan stellen wij een vacature op. 1. Kennismaking en aanbod
Het is voor ons belangrijk om de organisatie te leren kennen en de behoefte van de rechten student te bespreken om zo een passend aanbod te kunnen doen. 

3. Werven en selecteren
Na het vaststellen van het profiel en het definitief maken van de vacaturetekst start Legal Students met het actief benaderen van de werkstudenten. In overleg met de opdrachtgever worden de meest geschikte werkstudenten geselecteerd voor het eerste gesprek. Detachering

Partnership

Deta-vast dienstverband

Bekijk ook onze andere diensten:

verstuur

Klinkt het bovenstaande voor jouw organisatie interessant? 

Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op